Produkter
  • Lånesläp*
  • Fri byggrådgivning
  • Noga utvalda artiklar

Takbytet blir inte enklare än så här!

Takbytet blir inte enklare än så här!

Takbyten är en del av vårt monteringskoncept. Det betyder att vi tar ansvar för allt från början till slut. Och till ett fast pris dessutom.

Utifrån dina önskemål hjälper vi dig gärna med ditt val av tak, för det är mycket att ta ställning till när det gäller just tak. Vi samarbetar med marknadens största tillverkare och kan erbjuda dig ett brett urval av varianter och tillbehör. Besök gärna utställningen hos våra bygghandlare för inspiration och information.

Inför varje nytt projekt gör vi också ett kostnadsfritt hembesök för mängdberäkning och för att gå igenom vad som passar just er bäst.

Taket är en kritisk del av ditt hus och kräver därför att ett byte blir professionellt utfört. Våra takläggare är certifierade, så du kan känna dig fullständigt trygg. De är dessutom utbildade i arbetsmiljökrav och ställningsbyggande. De kan informera dig om vilka säkerhetsprodukter som krävs på ditt tak. Våra takläggare kan också ta över det ansvar som formellt vilar på dig som fastighetsägare att upprätta en arbetsmiljöplan för ditt takprojekt. De gör med andra ord det svåra enkelt för dig.

Låter det intressant? Fyll i en intresseanmälan, så blir du kontaktad av närmaste Woody-handlare som erbjuder takbyte.

Jag önskar hjälp

Fönster
Dörrar
Garageport
Tak

Så behandlar vi dina personuppgifter. Läs mer här

Jag godkänner behandlingen av mina personuppgifter enligt ovan.